Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    [Wontfix] Weasyl Profile messed up

    I'm having some type of conundrum about my Weasyl profile, every time I view it including someone else's profile. Everything looks messed up, the comments are scrunched, the other options view are gone, the gallery section views are barely functioning and takes me to the wrong gallery of some other's profile. I am not sure if it's the website and my browser. I have tried using FireFox, Chrome and Safari to see which of them are missing something but none seem to solve and they all show the same results.

  2.   Click here to go to the next staff post in this thread.   #2
    Sentimental Machine Fiz's Avatar

    Weasyl
    Fiz
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United Kingdom
    Gender
    Female
    Posts
    1,476
    Wrong section, moving to Forum and Site Support subforum.

    Please read this thread and reply here with more information because there's really not enough here, so we can help you out better: https://forums.weasyl.com/vbulletin/...upport-threads

  3. #3
    Hello.
    I'm having some type of conundrum about my Weasyl profile, every time I view it including someone else's profile. Everything looks messed up, the comments are scrunched, the other options view are gone, the gallery section views are barely functioning and takes me to the wrong gallery of some other's profile. I am not sure if it's the website and my browser. I have tried using FireFox, Chrome and Safari to see which of them are missing something but none seem to solve and they all show the same results.
    http://sta.sh/0o744tjba05
    http://sta.sh/022pkkm8yrer
    http://sta.sh/01bc1bwwml7p These goes to my stash on my deviantArt profile of the screen shot of what I'm seeing.

  4. #4
    Ah, noted. Thanks

  5.   Click here to go to the next staff post in this thread.   #5
    Sentimental Machine Fiz's Avatar

    Weasyl
    Fiz
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United Kingdom
    Gender
    Female
    Posts
    1,476
    I think you misunderstood my post but my wording was probably poor. I meant reply to -this- thread, not the 'how to' thread. But I've split and merged your post back with this original thread.

    Linked the thread to the devs though, so they'll look into it.

  6. #6
    Ah, ok.

  7.   Click here to go to the next staff post in this thread.   #7
    Premium User Nanuk's Avatar
    Weasyl
    Nanuk
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    18
    Hey there!

    In order to get to the bottom of this, I have a few questions:

    1. Does this happen on any Weasyl profile? Or just yours.
    2. Are you having the same problems in Safari or Firefox?
    3. Have you tried clearing your cache? (Instructions)

    Let me know when you can, thanks!

  8. #8
    Hello c:

    1. Indeed it happens to all profiles I view.
    2. Yeah, it happens to most browsers I've used and tried. I mostly use Chrome in an iMac running OS X 10.10
    3. Many times to keep browsing smooth.

  9.   Click here to go to the next staff post in this thread.   #9
    Premium User Nanuk's Avatar
    Weasyl
    Nanuk
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    18
    Does this still occur when you disable Adblock?

    Have you attempted to see whether an antivirus or firewall program could be blocking some of the page resources?

    Unfortunately it doesn't seem possible to reproduce on my machine (Chrome on OSX 10.10 as well) so I'm not sure what the issue might be.

  10. #10
    Just gave that a try, disabled my Adblock and nothing worked. That's odd I'm experiencing this but I see no one is having this issue. Oo

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •