Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Submission-in-progress? submission shows up in submissions

    https://www.weasyl.com/submission/32211 is a submission from an artist I'm watching. For a few minutes after the submission time shows, 05:41:09, when I looked at 'new submissions' on my own account, I could see (in my manage submissions page):

    The submission's title and author through the pop-up javascript
    The submission appeared with a generic Weasyl icon
    If I attempted to click the icon, I would get 'That submission is not in our database!' as an error.

    Eventually the submission's thumbnail ALSO showed up normally, either because I hit refresh, or because the submission was 'fixed' (at which time you could also click the thumbnail and get to the image, rather than get the 'not in the database' error.)

    It might be worth checking the process of submission of this particular work to see if something went wrong in the process, or if the submission was 'shown too early' to watchers.
    Last edited by skylerbunny; 11-05-2012 at 04:09 AM.

  2. #2
    I've been having this problem as well.

  3. #3

    Corrupt submission notifications?

    I've got two entries in my submissions notifications that appear to be failed uploads, or corrupted, or...something. Clicking either of these submissions' links yields 'Whoops! This submission doesn't seem to be in our database.'

    Below is the HTML code for the two suspects. As you can see, they DO point to a submission number, and have the generic Weasyl icon as their display item.

    Hope you can help out in tracking down and squashing the bug that caused this!

    Code:
    </div><!-- /grid-item -->
    
          <div class="grid-item
    checkbox
    ">
    
      
      <label for="2199_0_107749_2010" class="input-checkbox">
      
      <a class="thumbnail" href="/submission/107749">
      <div class="ol-container">
        <div class="ol">
          <h5>Jaffy Fox</h5>
          <h6><i>by</i> <span class="username">Scruff</span></h6>
        </div>
    
        <img class="lazy" data-src="/static/images/default_thumb_beta.png" src="/static/images/thumbnail-blank.png" alt="thumb" />
        <noscript><img src="/static/images/default_thumb_beta.png" alt="thumb" /></noscript>
      </div>
    
      </a>
    
      <input type="checkbox" name="2199_0_107749_2010" id="2199_0_107749_2010" onchange="commonListCheck('content', '2199_0_107749_2010', '2199_0_107749_2010');" />
      </label>
      
    </div><!-- /grid-item -->
    
          <div class="grid-item
    checkbox
    ">
    
      
      <label for="2199_0_107737_2010" class="input-checkbox">
      
      <a class="thumbnail" href="/submission/107737">
      <div class="ol-container">
        <div class="ol">
          <h5>Lounging around</h5>
          <h6><i>by</i> <span class="username">Scruff</span></h6>
        </div>
    
        <img class="lazy" data-src="/static/images/default_thumb_beta.png" src="/static/images/thumbnail-blank.png" alt="thumb" />
        <noscript><img src="/static/images/default_thumb_beta.png" alt="thumb" /></noscript>
      </div>
    
      </a>
    
      <input type="checkbox" name="2199_0_107737_2010" id="2199_0_107737_2010" onchange="commonListCheck('content', '2199_0_107737_2010', '2199_0_107737_2010');" />
      </label>

  4. #4
    Senior ShadWolf's Avatar
    Weasyl
    Shad-Wolf
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    The Internet
    Posts
    188
    Doesn't look like HTML is the problem here, and it could just be the SQL Database. Because it is showing the submission number and the thumbnail, but it's not showing because either there was a problem during upload or the database was unable to process it.

    that's my guess anyway.

  5.   Click here to go to the next staff post in this thread.   #5
    oh, yes. I'm aware of this and I've written a fix. it's just gotten lost with all of the fixes we've been pushing out this weekend. it will most likely be the next thing that gets deployed.

  6. #6
    Quote Originally Posted by weykent View Post
    oh, yes. I'm aware of this and I've written a fix. it's just gotten lost with all of the fixes we've been pushing out this weekend. it will most likely be the next thing that gets deployed.
    It's refreshing being able to bring something like this up and get a timely response - and know it's being worked on! Thank you so much!

  7. #7
    Got another one for you - this bug may still be hanging around.

    Code:
    <div class="grid-item
    ">
    
      <a class="thumbnail" href="/submission/139824">
      <div class="ol-container">
        <div class="ol">
          <h5>Exclusion</h5>
          <h6><i>by</i> <span class="username">Iggy</span></h6>
        </div>
    
        <img class="lazy" data-src="/static/images/default_thumb_beta.png" src="/static/images/thumbnail-blank.png" alt="thumb" />
        <noscript><img src="/static/images/default_thumb_beta.png" alt="thumb" /></noscript>
      </div>
    
      </a>
    
    </div><!-- /grid-item -->

  8.   This is the last staff post in this thread.   #8
    it is—the fix ended up being more complicated than it originally seemed, so it hasn't been deployed yet. definitely still on my mind, but other fixes have more priority at the moment.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •