PDA

View Full Version : I can't log in...



Lunoris
12-23-2015, 06:12 PM
I got this error

"An unexpected error occurred and your request could not be fully processed.
If you wish to contact support (on the forums or by e-mail) about this error, please include the following information:
request-id: e65ffdc70da4498e8d98e578ac8b4287-YUMIFsLx"

Help?

EDITED 12/28/2015

Now I got internal server error

Taw
01-07-2016, 02:39 AM
I just replied in another topic and saw this one immediately afterwards.

Could you provide more information for this issue for us?

What web browser are you using? Does this happen on other computers on your network? Can you log in on another network?

Lunoris
01-14-2016, 03:31 AM
I just replied in another topic and saw this one immediately afterwards.

Could you provide more information for this issue for us?

What web browser are you using? Does this happen on other computers on your network? Can you log in on another network?

I tried this on all computer's I have, all browsers I have.

This would be Chrome, Internet Explorer and FireFox. Also tried on my chromebook.

Taw
01-20-2016, 10:41 PM
I tried this on all computer's I have, all browsers I have.

This would be Chrome, Internet Explorer and FireFox. Also tried on my chromebook.

Hmm, not too sure what could be causing that. Could be a problem with your home network. Does your account login work elsewhere on a different internet network? Restarting your modem/router may also help if it's the cause of it.

Lunoris
01-21-2016, 09:11 PM
Hmm, not too sure what could be causing that. Could be a problem with your home network. Does your account login work elsewhere on a different internet network? Restarting your modem/router may also help if it's the cause of it.

Apparently that was the problem... Thanks!!!!