PDA

View Full Version : HTML bug



Socks the Fox
05-14-2015, 06:11 PM
When editing a submission that had a subcategory chosen:



<label for="editsubmissionsubcat">Subcategory</label>
<select name="subtype" id="editsubmissionsubcat" class="input">
<option value="1010" selected=&quot;selected&quot;>Sketch</option>
<option value="1020">Traditional</option>
<option value="1030">Digital</option>
<option value="1040">Animation</option>
<option value="1050">Photography</option>
<option value="1060">Design / Interface</option>
<option value="1070">Modeling / Sculpture</option>
<option value="1075">Crafts / Jewelry</option>
<option value="1078">Sewing / Knitting</option>
<option value="1080">Desktop / Wallpaper</option>
<option value="1999">Other</option>
</select>


I'm not sure you meant to use &quot; there!

Lagos
05-24-2015, 07:56 PM
Hello, Socks. Thank you for the bug report. I believe this should now be fixed in production. Can you confirm?

Socks the Fox
05-25-2015, 12:42 AM
Looks good here!